Kristal

Image

Kristal

O NAMA

Kristal je poduzeće koje pod ovim imenom posluje već 25 godina. Počevši s malom staklarskom radionicom, zatim veleprodajom stakla i pratećih materijala u toj djelatnosti i prvim počecima izrade termo-izolacijskog stakla, do vodećeg distributera i obrađivača stakla. Značajan rast izvoza u susjedne zemlje i zemlje Europske Unije dokazuju kako je Kristal danas jedno od vodećih poduzeća u staklarskoj djelatnosti Bosne i Hercegovine i zemljama regiona.

Staklarsko poduzeće "Kristal" trenutno zapošljava oko 180 djelatnika i ima u vlasništvu još dvije sestrinske firme Kristal Transport i Kristal Glass u EU. Godišnje, u proizvodnji obradi i u prodaji distribuira oko 800 000 m2 stakla. Kristal je smješten na oko 12 000 m2 površine.

Kristal objekat air

Kupcima jamčimo visoku kvalitetu i fleksibilnost. Inovativni proizvod, nova rješenja u staklarskoj industriji. Precizna obrada i pouzdana usluga cilj je menadžmenta od početka postojanja. Sukladno tome, podrazumijeva se redovito istraživanje tržišta i investiranje u kvalitetnu i sofisticiranu opremu, te kontinuirana edukacija kadrova u cilju distribucije kvalitetnog proizvoda. Nudimo stručnu pomoć u realizaciji odabira vrste stakla, njegove funkcionalnosti, efikasnosti i sigurnosti, transport i ugradnju stakla za vanjsku i unutrašnju primjenu.

Dokaz naše kvalitete su razni certifikati ISO 9001:2000 izdat od službe CERT RW TŰV SYSTEMS iz Njemačke, certifikat za izo staklo od priznatog instituta za građevinarstvo IFT Rosenheim, certifikat za strukturalno ostakljivanje Dow Corning-a iz Belgije, certifikat za sigurnosna stakla, certifikat CRS (Croatian Register of Shipping – Hrvatski registar brodova), CE znak i drugi potvrde kvalitete koje daju mogućnosti izrade raznovrsnih vrsta stakala, ali i brojne reference diljem BiH, susjednih država i članica EU.

Kristal Website

Copyright © 2021 "Fenster System" by SneXhost. All rights reserved.