Europrofil

Image

Efikasna i efektivna zaštita Vašeg životnog i poslovnog prostora od svih vremenskih uvjeta, neugodnih insekata i – neželjenih pogleda. Kvaliteta proizvoda, zadovoljstvo klijenata i partnerski odnosi utemeljeni na međusobnom povjerenju i poštivanju predstavljaju ključne faktore naše poslovne strategije.

O NAMA

Naša misija je osigurati proizvode za prevenciju, te efikasnu i efektivnu zaštitu poslovnog i životnog prostora od svih vanjskih klimatskih utjecaja (sunca, kiše, vjetra, vrućine i hladnoće), insekata i vizualne dostupnosti u cilju unaprjeđenja kvalitete rada i življenja. Naša vizija je prihvatiti poslovne izazove i odvažno zakoračiti u područja i tehnologije na svjetskim tržištima, učiniti ih dostupnim kupcima i u BiH, te inicirati nove trendove i vidove zaštite poslovnog i životnog prostora.

SADA SMO...

Danas je EUROPROFIL d.o.o. jedan od lidera u poslovanju u segmentu distribucije dijelova za roletne rolo vrata i komarica sa svim pratećim dijelovima. Kontinuirano investiramo u proširenje svojih kapaciteta, osiguranje adekvatnog poslovnog prostora, u kojem svi naši klijenti mogu imati lagan i neometan pristup. U našoj poslovnoj zgradi locirano je sjedište društva, kao i skladišni prostor kako bi našim klijentima osigurali vizualizaciju i izravan pristup proizvodima iz asortimana. Danas gospodarsko društvo Europrofil u svom poslovnom objektu površine 6.500 m² ima više od 2.500 artikala za izradu svih vrsta AL i PVC roletni, rolo vrata, rolo kliznih i fiksnih komarica, više tipova motora za roletne i rolo vrata i svih potrebnih dodataka. Sve tipove kutija možete naći sa i bez integrirane komarice.

RAZVOJ

Društvo EUROPROFIL d.o.o., Mostar, nastalo je 2002.god., kao poduzetnička firma u sklopu trendova razvoja privrednog okruženja, potreba tržišta i početku primjene novih tehnologija, materijala i proizvoda u segmentu otvora i otvorske galanterije. Od samih početaka trudili smo se proširivati spektar proizvoda i usluga, graditi korporativni identitet, razvijati poslovanje uvažavajući sve standarde, normative i potrebe tržišta, sa visokim stupnjem zadovoljstva naših klijenata i kolega.

EUROPROFIL

izgradio je vrlo prepoznatljiv korporativni identitet i brand lidera u poslovanju u BiH, ali i jednakom kvalitetom usluga odgovara i zahtjevima klijenata i projekata u zemljama regiona i EU. Naše društvo karakterizira snažan tim prodajnog osoblja i timova za podršku poslovanju, kontinuirana kvaliteta proizvoda koje nudimo, partnerski odnos sa klijentima utemeljen na međusobnom povjerenju i poštovanju, visok nivo odgovornosti i spremnost za kontinuirano unaprjeđivanje poslovanja i usavršavanje stručnih znanja. Naša kompanija ima fleksibilne timove sposobnih, stručnih, pouzdanih i iskusnih radnika i kolega, koji će se potruditi odgovoriti na sve poslovne izazove i predložiti najkvalitetnija i najefikasnija rješenja, te spremno reagirati na potrebe i upite klijenata u zemlji i inozemstvu.

Europrofil Website

Copyright © 2021 "Fenster System" by SneXhost. All rights reserved.